Fra smede til Professionel trælast

1957 Startede Hans’ far Søby Maskinforretning. Stille og rolig udviklede forretningen sig, og efterspørgslen på andre varer end smede relaterede varer kom. Derfor blev varer som skovle og redskaber taget ind, det var starten på Hobby Huset, Byggecenter.

1965 Værksted udvides til 520 m2 og Hobby Huset startede i den ene ende af værksted mod Viborgvej i Nr. Søby

1989 Udvides der med butik i Stoholm, der bliver købt en smedie med tilhørende grund i, har laves bygningerne om til Byggemarkedet.

1992 Udvides der i Stoholm med yderligere en hal, som giver plads til trælast

1996 Ny forplads og udstilling foran Hobby Huset Viborgvej i Nr. Søby

1998 Hobby Huset udvides med ny udstilling – glasfacade mod Viborgvej i nr. Søby

2004 Købes H+H, Søbyvej 35, Højslev med henblik på udvidelse/flytning af Hobby-Huset fra de gamle lokaler på Viborgvej i nr. Søby

2009 Flyttede Hobby-Huset, Højslev fra Viborgvej til nye og større lokaler på Søbyvej 35, Højslev

2013 Opkøbes Grundvad tømmerhandel og bliver en del af Hobby-Huset, som nu tæller 3 Butikker med trælast.

2014 kunne Hobby-Huset fejre 25 år jubilæum som byggemarkedet i Stoholm.

2016 Der opføres ny hal i Stoholm, for at imødekommer efterspørgslen på flere byggematerialer og hurtig levering fra laget.

2020 Hobby huset og Nr. Søby VVS og Maskinforretning bliver spaltet i 2 separate virksomheder efter mange års parløb. I forbindelse med spaltningen skifter Hobby Huset navn til HH Trælast og Byggecenter. Ejerkredsen bag HH Trælast og Byggecenter er uændret efter spaltningen.

I dag er HH Trælast og Byggecenters 3 afdelinger, et fuld professionelt byggecenter, indeholdende trælast og byggemarked.

Derudover er vi autoriseret Husqvarna forhandler med eget service værested, sammen beskæftiger de 3 butikker i alt 18 personer. Fordelt på salgskontor, butik, lager og kørsel og værksted

 

HHbyggecenter.dk