Vi tilbyder vinteropbevaring og service af din Husqvarna Automover, ved service sikre du dig at, din automower er 100% i orden og klar til næste sæson.

Læs om de forskellige pakker vi tilbyder her under.
Vi tilbyder alt fra den lille service, hvor din Automower tjekkes igennem for fejl og mangler, samt opdateres, og helt op til den store service pakke, som forkæler din automower fra hjul til top, så den er helt køre klar til den nye sæson.

Hvorfor vælge vinteropbevaring og service?

Du sikre at din Automower stadig er eller kommer i topform så den er klar til næste sæson, det forlænger din Automowers levetid, når den bliver serviceret, så vi kan rette småfejlene inden de udvikler sig og kræver større reparationer.

Bronze service

Du afleverer din Automower rengjordt - udvednig og indvendig under skjoldet. - Opdatering til nyeste software - Test af elektronik - Test af motor, sensorer og batteri m.v. - Husk ladestation og strømkabel skal med til denne service
750 DKK / stk
inkl. moms
Tilbudet gælder så længe lager haves.

Sølv service

Du afleverer og afhenter selv din Automower hos os - vi giver besked når den er klar - Rengøring udvendig og indvendig - Opdatering til nyeste software - Kontrol af elektronik - Test af motor, sensorer og batteri m.v. - Udskiftning af knive - Opbevaring , frostfrit, med gentagne opladninger - Husk ladestation og strømkabel skal med til denne service
1150 DKK / stk
inkl. moms
Tilbudet gælder så længe lager haves.

Guld service (Alt inkluderet)

Vi afhenter din Automower i efteråret og leverer/opsætter igen i foråret - Rengøring udvendig og indvendig - Opdatering til nyeste software - Test af elektronik - Test af motor, sensorer og batteri m.v. - Udskiftning af knive - Opbevaring, frostfrit, med gentagne opladninger Afhentes i nær-område (ca 25 km)
1850 DKK / stk
inkl. moms
Tilbudet gælder så længe lager haves.
HHbyggecenter.dk